image
 |  25 24 Червня 2019 | 15:23

Показали, як дівчата шрафують порушників у Луцьку (ФОТО)

24 червня 2019 року на базі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради почали працювати ще 2 інспектори(інспекторки) з паркування.

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Віктор Наталія Анатоліївна та Ярощук Лілія Валеріївна після проходження навчання та здобуття спеціальних навиків для вказаної роботи відтепер здійснюватимуть контроль за дотриманням громадянами правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів у місті Луцьку та виноситимуть на порушників повідомлення та постанови у справах про адміністративні правопорушення.

Інспектори укомплектовані сертифікованими планшетами, портативними принтерами для друку повідомлень та постанов, лазерними світловіддалемірами, нагрудним камерами та POS-терміналами, за допомогою яких можна відразу оплатити стягнення. Завдяки даним заходом інспектори з паркування зможуть охоплювати не лише центральні, а й інші вулиці та райони міста.

Читайте також: 21-річний волинянин на викраденому авто потрапив у ДТП

Нагадаємо, що згідно з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» інспектори з паркування наділені повноваженнями щодо контролю за дотриманням водіями правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів шляхом здійснення фото та відеофіксації порушень і винесенням повідомлень та постанов у справах про адміністративні правопорушення, навіть без присутності водія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити