image
 |  4 13 Грудня 2020 | 13:44

Показали, як на Волинському Поліссі розправляються з тими, хто викриває «чорних лісорубів»

У селі Деревок Любешівського району Волині побили чоловіка після того, як він скинув відео лісу, який не був маркований. Зловмисники приїхали до хати на "розборки".

Відповідний допис розмістила в групі "Оголошення Деревок" користувачка Фейсбуку Юлія Двойнінова.

"Наслідки після того, як чоловік скинув відео лісу, який не був маркований. Приїхали до хати на розборки... Люди, де в цьому житті шукати справедливість?", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині нарахували понад 825 тисяч збитків за незаконно зрізані дерева (ФОТО)

Допис стали активно коментувати користувачі соцмережі.

"... поїхав в лікарню, зняв побої, поїхав до поліції, дав покази, слідчий завів кримінальну справу по вчорашнім подіям. в лікарні (дякувати лікарям) всі дуже гарно до мене поставились, і намагались не пропустити жодну дрібничку по моїм травмам! слідчий також розказав деякі ньюанси і порадив як краще виявляти незаконні вирубки,бо вчора ліснічі (деревківські та биховськи) встигли вигрузити ту деревену яку я засняв і поліція наврядчи зможе знайти тепер "кінці". так що для мене тільки все починається (боротьба з чорними лісорубами яки маскуються під ліснічих)!!!", - прокоментував інцидент сам Андрій Двойнінов.

"Ще хочу відзначити патрульних, які приїздили на виклик, і які професійно і оперативно розшукали злочинців! я не раз критикував поліцейських, але і казав, що там є дійсно хороші хлопці!" - додає потерпілий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ Луцьку на АЗС «WOG» вночі тоpгують алкоголем (ФОТО)

"Справді, ситуація з лісом катастрофічна. Ті машини з лісу безкінечно їдуть, їдуть, зранку, вдень, вночі... Лісу все менше, менше. Думаю, що багатьом деревчанам ця ситуація з незаконною вирубкою лісу не подобається. Та все потрібно вирішувати мирним шляхом. Ніхто не має права знищувати чи ламати чужу техніку, так же як і вриватись в чужу хату і битись! За свій ліс дійсно потрібно заступитись! Думаю, що деревчани організуються і виступлять проти вирубки лісу", - прокоментувала інцидент Валентина Хрупчик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити