image
 |  0 12 Серпня 2020 | 11:24

Показали, як патрульні контролюють перевезення на Волині

Від часу запровадженя крантину патрульні поліцейські Волині склали на порушників 89 протоколів. Про це розповів речник патрульної поліції Богдан Павлович. Каже: маршрутні транспортні засоби перевіряють постійно на дотримання протиепідемічних вимог.

На Луцькій автостанції №1 патрульні перевіряють автобуси. В автобусі «Луцьк-Демидівка» майже усі місця зайняті. Інспектор патрульної поліції Павло Русинчук зробив попередження пасажирам без масок та водію. Каже¸ упродовж години перевірки транспортних засобів адміністративних матеріалів не складали. Обійшлися роз’яснювальною роботою.

"З одним пасажиром провели бесіду. Зробили попередження. В основному обмежуємося попередженнями, так як враховуємо, що складність ситуації і великий штраф", - говорить інспектор.

Одягнув респіратор на вимогу поліції Олександр Іванов. Каже: не вважає носіння масок ефективним захистом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії з виготовлення амфетаміну (ФОТО)

Водій автобуса Анатолій Лізарук говорить, що коли пасажири сідають в транспорт – усі в захисних масках. Коли сідають – знімають їх.

"Дивишся у дзеркало – ніби усі в масках, а це ж не будеш цілу дорогу сидіти у масці. Треба дорогу глядіти шоферові»", - каже водій.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити