image
 |  13 18 Лютого 2022 | 18:52

Показали, як прикордонники укріплюють Волинський кордон (ФОТО)

Аби оперативно та ефективно реагувати на зовнішні загрози, тривають заходи з посилення охорони кордону з Білоруссю та продовжується його інженерне облаштування.

Про це інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Роботи проводяться не лише на лінії держрубежу, а й в прикордонні. Не панікують та допомагають правоохоронцям й місцеві.

Так учора, в Ковельському районі провели акцію «В єдності наша сила!». У заходах взяли участь й прикордонники Волинського загону.

Разом з силовиками, місцевими громадами та патріотично налаштованими мешканцями прикордоння військовослужбовці облаштовували фортифікаційні споруди та захисні об’єкти. Дружньо копали окопи та обабіч доріг встановлювали укріплення для важної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стовп чорного диму та пожежні машини: неподалік Луцька горить підприємство (ВІДЕО)

Крім того, начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський разом з головою Ковельської районної державної адміністрації Ольгою Черен та очільником райради В’ячеславом Швораком побували безпосередньо на лінії українсько-білоруському кордону, де обговорили нагальні питання його укріплення й подальшого інженерного облаштування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити