image
 |  9 1 Червня 2021 | 19:39

Показали свято дітей у Волинському центрі соціально-психологічної реабілітації (ФОТО)

Подарунки, урочистості та святковий концерт очікували сьогодні, 1 червня, вихованців та відвідувачів комунальної установи "Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Волинської обласної ради, що в місті Ковелі.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук перший заступник голови Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Юрій Поліщук.

"Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, завітали з подарунками до комунальної установи "Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Волинської обласної ради, що в Ковелі. Надзвичайно приємно було відчувати ту розкуту доброзичливу атмосферу, яка панує в цьому закладі, спілкуватися з дітками, яких тут люблять. Вони подарували нам чудовий концерт, вклавши в нього частинку своїх маленьких душ і сердець.

Дякуємо також за материнську турботу чудовому колективу Центру, який очолює Галина Йовик, численним благодійникам, які завітали на сьогоднішнє свято. Нехай ласка і турбота про цих діток віддається усім сторицею!" - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливі мама і тато з Луцька розповіли про своє потрійне щастя (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити