image
 |  2 9 Квітня 2019 | 15:01

Показали зброю, яку поліція передала волинському музею (ФОТО)

Учора поліція Волині у співпраці із Державною виконавчою службою передала обласному краєзнавчому музею дев’ять одиниць вогнепальної та холодної зброї. Предмети були вилученні поліцейськими під час розслідування кримінальних проваджень і становлять історичну цінність.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Зброя за рішеннями судів перебувала на відповідальному зберігання на складі озброєння поліції області. 

 «Приємно, що предмети, які мають науковий та історичний інтерес не будуть втрачені й поповнять колекцію обласного краєзнавчого музею», - зазначила під час передачі арсеналу представникам обласного краєзнавчого музею заступник начальника поліції Волині Наталія Пасічник.

Серед, переданих музею предметів, зокрема, гвинтівка системи «Маузер 98K» , револьвер системи «Наган» зразка 1895 року, пістолет-кулемет системи Шпагіна (ППШ ) зразка 1941 року, пістолет «Вальтер-П-38», а також багнети до гвинтівки «Мосіна» та багнет-ножі до гвинтівки «Маузера».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громада ще одного волинського села проголосувала за перехід у ПЦУ

Нагадаємо, що в грудні поліція Волині передала обласному краєзнавчому музею колекцію холодної зброї кн. ХІХ поч. ХХ ст., вилучену правоохоронцями в 2015 році під час спроби її незаконного ввезення в Україну.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити