image
 |  5 19 Квітня 2021 | 15:11

Показники госпіталізацій «зашкалюють»: у якій карантинній зоні Волинь?

У Києві й 18 областях рівень госпіталізацій хворих на коронавірусну інфекцію перевищує критичний показник 60 на 100 000 населення. Серед цих регіонів опинилася Волинь.

Про це інформує сайт Міністерства охорони здоров'я.

16-18 квітня показник госпіталізацій "зашкалював" у Києві й Київській області, у Вінницькій, Волинськй, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях.

У Києві цей показник станом на 18 квітня становив 76,3. При цьому у столиці зайняті вже 73,6% ліжок із киснем при межовому показнику 65%

У червоній зоні епідемічної небезпеки залишаються столиця та 12 областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині в чоловіка забрали 5 кілограмів бурштину

Так, у червоній зоні перебувають Київ і Київська область, Житомирська, Запорізька, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська та Чернівецька області.

У жовтій зоні перебувають Закарпатська, Івано-Франківська та Херсонська області. В них карантинні обмеження найслабші зараз.

Решта областей, серед яких - Волинська область, потрапляють у помаранчеву зону. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити