image
 |  4 8 Лютого 2021 | 21:20

Йде війна, тому над будівлею Ковельради має постійно майоріти бандерівський стяг, – Валерій Черняков

Голова депутатської фракції ВО «Свобода» у Ковельській міській раді Валерій Черняков зареєстрував проєкт рішення ради «Про використання червоно-чорного революційного прапора на території Ковельської ОТГ».

Автор проєкту Валерій Черняков пропонує, щоб на адміністративній будівлі Ковельської міської ради поряд із Державним Прапором України постійно був червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби українського народу, який іще називають – бандерівським.

У проєкті також говориться про підняття червоно-чорного прапора на будівлях комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради у дні, перелічені у додатку до цього рішення.

Вивішувати прапори будуть рекомендувати керівникам інших підприємств, установ, організацій (незалежно від форм власності) та громадських об’єднань міста. Бандерівський прапор також постійно має бути у сесійній залі поруч із Державним Прапором України та Хоругвою міста Ковеля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командування 28-ї ОМБр назвало імена загиблих поблизу Мар'їнки бійців

Як нагадує Ковель медіа, сесія Ковельської міської ради 22 лютого 2018 року одноголосно вирішила вивішувати червоно-чорний стяг у визначені дні на адміністративному будинку, а також на будівлях, у яких розміщуються органи місцевого самоврядування. Авторами того проєкту рішення були голови двох депутатських фракцій – Вадим Ткачук (ВО «Свобода») та Василь Дудка (ВО «Батьківщина»).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити