image
 |  0 11 Серпня 2020 | 18:51

Покуратура займеться чоловіком, який давав хабаря волинським поліцейським

Прокурори Ковельської місцевої прокуратури скерували до суду із угодою про визнання винуватості матеріали кримінального провадження про надання 56-річним жителем Рівненщини неправомірної вигоди працівникам поліції. Уранці 12 червня 2020 року у Ковелі правоохоронці зупинили авто за порушення його водієм Правил дорожнього руху.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

Аби не бути притягнутим до відповідальності за це, чоловік запропонував поліцейським 200 грн.

Згодом водій визнав свою винуватість у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (ч.1 ст. 369 КК України).

Йому узгоджено призначення покарання у виді штрафу в сумі 8500 грн.

Далі – слово за судом.

За процесуального керівництва Горохівського відділу Володимир-Волинської прокуратури 21-річному раніше судимому мешканцю Горохова повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди працівникам поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За сприяння COVID-19: село Світязь на 2 дні перетворилося на мегаполіс (ФОТО, ВІДЕО)

Молодик 07 серпня 2020 року хотів двома сотнями гривень відкупитися від притягнення до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Цього ж дня 38-річний мешканець Устилуга у селищі Іваничі намагався за 300 грн залагодити із правоохоронцями питання щодо не притягнення до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

За процесуального керівництва Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури йому теж повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди поліцейським.

Прокуратура області вкотре попереджує – згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми. Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити