image
 |  0 12 Березня 2018 | 13:50

Поліцейські оперативно розкрили крадіжки в Горохівському та Іваничівському районах

За минулу добу поліцейські викрили трьох злодіїв, які скоїли крадіжки із підсобних приміщень та помешкань волинян.
Про це 12 беpезня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
За фактами крадіжок слідчі відкрили кримінальні провадження.
Учора до Горохівського відділу поліції надійшло повідомлення від 65-річного жителя району про те, що із його підсобного приміщення викрали два електромотори. Сума завданих збитків становить 1 тис. грн.. Оперативники встановили що крадіжку скоїв 41-річний житель цього ж району. Викрадене вилучили.
У Іваничівському районі поліцейські розкрили крадіжку бензопили із помешкання 30-річного місцевого жителя. Правоохоронці встановили причетність до кримінального правопорушення 32-річний житель селища Благодатне. Сума завданого ним збитку становить понад 1 тис. 500 грн.
Горохівські поліцейські встановили особу 35-річного жителя району, який вчора, викрав із будинку 53-річного волинянина газовий балон, вартістю 1 тис. грн.  Викрадене вилучили.
За усіма фактами крадіжок слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, в березні у Володимирі-Волинському поліція викрила групу серійних злодіїв, котрі займалися крадіжками з дачних будинків. У Луцькому районі поліцейські розкрили крадіжки електроінструментів із новобудов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити