image
 |  0 1 Серпня 2018 | 08:08

Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у вбивстві «Сармата», - В’ячеслав Аброськін

Поліцейські зупинили автомобіль з чотирма підозрюваними у місті Василівка Запорізької області.


Про це сьогодні, 1 серпня, повідомив перший заступник голови – начальник кримінальної поліції, - пише Департамент комунікації Національної поліції України.


Ще один зловмисник був розшуканий та затриманий поліцейськими у Бердянську. Всі п’ятеро затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


В’ячеслав Аброськін розповів, що вжитими поліцією заходами на одній із вулиць Бердянська розшукано автомобіль ЗАЗ, в якому виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці. Окрім того, у результаті введення в дію плану «Сирена» на посту у Василівці поліцейські зупинили автомобіль розшукуваних.



Ми встановили, що четверо осіб, які перебували в ньому, причетні до вбивства мешканця Бердянська. Паралельно у Бердянську був затриманий ще один, п’ятий, підозрюваний. На теперішній час всі п’ятеро затримані у порядку ст. 208 КПК України, – повідомив перший заступник Голови Нацполіції.



Він додав, що наразі вирішується питання про оголошення їм про підозру у вчиненні вказаного злочину.



Дякую поліцейським за проведену роботу. Також висловлюю подяку нашим громадянам, які не залишились осторонь та активно сприяли поліції у встановленні осіб злочинців, – зазначив В’ячеслав Аброськін.



Досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває під процесуальним керівництвом прокуратури. З’ясовуються всі обставини та мотиви вбивства.


Вчора у Бердянську невідомий вистрелив у 43-річного місцевого мешканця, після чого зник з місця події. Від отриманого тілесного ушкодження потерпілий помер.


За наказом першого заступника Голови Нацполіції було введено в дію оперативний план «Сирена». На місці події працювала посилена слідчо-оперативна група поліції. Пізніше В’ячеслав Аброськін повідомив, що поліція розглядає кілька версій вбивства мешканця Бердянська – від замовного до побутового.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити