image
 |  2 22 Листопада 2018 | 16:32

Поліщуки «охрестили» Любешівську ОТГ «окремою терористичною групіровкою», - Пирожик

Любешівську ОТГ в народі називають «окремою терористичною групіровкою» через бездіяльність нинішнього очільника, висуванця БПП «Солідарність» Олега Куха та його команди.

Про це у себе на сторінці в мережі Фейсбук повідомляє перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Посадовець сьогодні, 22 листопада 2018 року, провів черговий виїзний прийом громадян у Любешівському районі.

Прийнявши десятки виборців, упевнився в тому, що проблеми в поліщуків - переважно соціальні: люди скаржаться на діяльність монополіста - «Волиньобленерго», які не хочуть іти людям на поступки і диктують свої умови споживачам.

Також люди скаржаться на бездіяльність голови ОТГ від БПП «Солідарність» Олега Куха та його команди: місцеві вважають, що місцева влада їх тероризує.

«Почув і те, як поліщуки «охрестили» Любешівську ОТГ: мовою оригіналу це звучить як "окрема терористична групіровка». На жаль, саме так оцінюють виборці окремі дії (чи то пак, - бездіяльність) нинішнього очільника цієї ОТГ - висуванця БПП «Солідарність» Олега Куха та його команди. Останнім є над чим задуматися, адже місцевий люд вважає, що їх тероризують...

Серед інших проблем - ігнорування законних прав та інтересів «чорнобильців», зокрема в частині належних їм пільг, свавілля представників правоохоронних органів, невиконання рішень судів представниками Пенсійного фонду, спірні земельні питання, невирішені соціальні проблеми учасників бойових дій тощо», - коментує Олександр Пирожик.

Також посадовець повідомив, що порушені питання під час зустрічі із виборцями, ляжуть в основу відповідних листів та депутатських звернень.

«Порушені питання ляжуть в основу відповідних листів та депутатських звернень і змусять виконавчу владу дієвіше вирішувати існуючі проблеми виборців закріпленого за мною району», - повідомив Пирожик.

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити