image
 |  5 3 Серпня 2020 | 13:26

Політичне шоу Зеленського під назвою «боротьба з коронавірусом» надто дорого коштує для Луцька, - Микола Федік

Фракція ВО «Свобода» у Луцькій міській раді одноголосно підтримала рішення міської ради та виступила за виключення міста Луцька із зони «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Про це заявив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік під час позачергової 90-ї сесії Луцької міської ради.

Депутат наголосив, що рішення Кабміну щодо Луцька є абсолютно нефаховим. Також під час виступу Микола Федік зазначив, що будь-яке рішення влади має бути відповідальним, і яке грунтується на фактах, у даному випадку воно підкореговане владою Зеленського.

«Рішення Державної комісії ТЕБ та НС щодо віднесення міста Луцька до “червоної” зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19 є безвідповідальним, необгрунтованим та нефаховим. Воно схоже на замовне і не відображає об'єктивного стану справ. Ті, хто ухвалював таке рішення, керувалися різними мотивами. Але серед них турбота про лучан точно не була в пріоритеті.

Влада Зеленського демонструє свою професійну непридатність. Своїми безглуздими рішеннями вона викликає гнів у народу, збурює людей та створює їм купу проблем. Сьогодні не коронавірус, а барановірус ЗЕ-влади становить основну небезпеку для країни.

«Слуги народу» втратили зв'язок з реальністю. Вони живуть у вигаданому ними світі і далекі від проблем звичайних людей. Масковий режим, соціальна дистанція, певні карантинні заходи потрібні. Але рішення центральних органів влади про тотальний карантин в Луцьку означає зупинку громадського транспорту, відсутність роботи й засобів для існування, економічний колапс та крах підприємців, величезні незручності для десятків тисяч лучан.

Більшість бізнесу після карантину Зеленського просто закриється. Луцьк буде в глибокій економічній кризі, з якої виходитиме роками.

Боротьба ЗЕ з коронавірусом нагадує хаотичний рух атомів у просторі, позбавлений будь-якого сенсу і логіки. Влада виділила кошти на Ковід-19. А потім в ручному режимі розподіляє ці гроші то на забаганки Авакова, то на дороги. Але дій на боротьбу з епідемією не має. А якщо і є, то вони хаотичні та непрофесійні. Чим зелена влада підтримає Луцьк та лучан при запровадженні таких суворих обмежувальних заходів? Нічим! Єдине, що можуть додуматися ці політичні зелені пройдисвіти - поставити місто раком і зробити з нього закриту зону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновлено: Теpнопіль показав «чеpвону каpтку» Кабміну «чеpвоної зони» (ФОТО, ВІДЕО, PІШЕННЯ)

Політичне шоу Зеленського під назвою "боротьба з коронавірусом' надто дорого коштуватиме для Луцька та всієї країни. Настав час його припиняти.

Тому «Свобода» одноголосно підтримала рішення Луцької міської ради та виступила за виключення міста Луцька із зони “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Оскільки це не відповідає дійсному стану справ з епідемічної ситуації та загрожує зубожінням великої кількості лучан», - написав депутат на сторінці у facebook.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити