image
 |  18 11 Червня 2020 | 16:04

Поліцейські волинських районів отримали новенькі Renault Duster (ФОТО)

25 ОТГ отримали службові автомобілі марки Renault Duster для перших поліцейських офіцерів громади в рамках пілотного проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». Фінансування проєкт здійснюється коштом міжнародних партнерів.

Про це інформує Волинська ОДА.

Ключі від автомобілів новим «шерифам» та головам ОТГ вручив голова Національної поліції України Ігор Клименко. 

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це продовження реформи Національної поліції, України. Мета – забезпечити кожну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контракт із мешканцями, забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігти вчиненню правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжміський транспорт на Волині переповнений пасажирами

Нові службові автомобілі поїдуть в ОТГ Луцького, Ковельського, Володимир-Волинського, Іваничівського, Ратнівського, Любомльського, Старовижівського, Ківерцівського, Локачинського, Турійського, Маневицького, Шацького, Горохівського та Камінь-Каширського районів.

В кінці 2019 року кандидати на посади поліцейський офіцерів пройшли конкурсний відбір, навчання на базі Львівського державного університету внутрішніх справ та призначенні на посади у 25-ти об’єднаних територіальних громадах області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити