image
 |  0 19 Жовтня 2021 | 22:46

Поліція каже, що брат загиблого мера Кривого Рогу помер від отруєння алкоголем (ВІДЕО)

Судово-медична експертиза засвідчила, що брат загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова Андрій помер внаслідок отруєння алкоголем.

Про це повідомляють у Нацполіції.

Правоохоронці повідомляють, що згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи, смерть криворіжця настала внаслідок токсичної дії спиртів, випадкового отруєння алкоголем.

Тіло загиблого виявив знайомий, який приїхав його провідати. Напередодні потерпілий скаржився на проблеми зі здоров’ям.

Нагадаємо, що 18 жовтня стало відомо, що в Кривому Розі виявили мертвим 46-річного Андрія Павлова у його власній квартирі. Він був молодшим братом загиблого 15 серпня, за досі не встановлених слідством обставин, мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

В поліції заявили, що за день до цього Павлов скаржився на проблеми зі здоров’ям. Повідомлялося, що за попередньою інформацією, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає.

Джерела "Української правди" говорили, що ймовірною причиною смерті могло бути зловживання алкоголем, або ж алкогольна залежність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині поглумилися над пам'ятниками на цвинтарі (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити