image
 |  2 21 Січня 2019 | 15:51

Поліція накрила 2 борделі у столиці (ФОТО, ВІДЕО)

Оперативники викрили діяльність борделів у центрі столиці.

Про це інформує прес-служба поліція Києва.

Інтимний бізнес на вулицях Великій Васильківській та Хрещатику налагодила 32-річна зловмисниця. Поліція встановила, що у двох орендованих квартирах "працювали" 12 жінок.

"Під час проведення процесуальної дії ми затримали організаторку та учасників під час надання сексуальних послуг клієнтам. Ми встановили, що місце розпусти облаштувала 32-річна жителька Полтави. Сутенерка діяла за схемою: орендувала квартиру у центрі столиці та завербувала дванадцять дівчат, які погодилися надавати сексуальні послуги за гроші", – розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Олексій Гаврилюк.

В результаті обшуків правоохоронці вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські та телефонні картки, а також комп’ютерну техніку.

Встановлено, що повії віддавали половину від зароблених грошей організаторці, а решту забирали собі.

Правоохоронці зазначають, що під час процесуальної дії у борделі перебувала одна дівчина, яка надавала сексуальні послуги за винагороду.

Стосовно неї працівники поліції склали протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 (Заняття проституцією) кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинським сутенерам «світить» до 12 років за гратами

За цим фактом слідчий відділ Голосіївського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу.

"Зараз правоохоронці встановлюють місцезнаходження інших жінок, які працювали у борделі", - додав Олексій Гаврилюк.

За вчинення кримінального правопорушення організаторці загрожує до семи років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити