image
 |  0 25 Червня 2021 | 11:13

Поліція назвала причину аварії за участі 4 авто у Луцьку (ФОТО)

Учора, в пообідню пору, волинські патрульні отримали повідомлення про ДТП за участі чотирьох автомобілів на вулиці Глушець, що у Луцьку.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що водій Mercedes-Benz GLK 220 не вибрав безпечної швидкості, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Mazda CX-5. Останній, своєю чергою, за інерцією здійснив зіткнення з Mercedes-Benz Vito, а той — з Volkswagen Crafter. В автопригоді ніхто не травмувався, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

У винуватця патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння у присутності двох свідків, однак не погодився з результатом. А огляд на стан сп’яніння у медичному закладі показав, що водій дійсно перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому каналізаційну систему в туристичному Світязі цього літа не запустять? (ВІДЕО)

На керманича поліцейські склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Зауважимо, за січень-травень на території Волинській області зареєстровано 24 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.

Водії, будьте відповідальними, не сідайте за кермо у стані сп’яніння та не наражайте себе й інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити