image
 |  4 27 Травня 2021 | 12:04

Поліція не поспішає розслідувати дії працівника Підгайцівської сільради

Депутат Волинської обласної ради Юрій Харченко звернувся до керівника Волинської обласної прокуратури Віктора Тимчука та начальника ГУПН у Волинській області Юрія Крошка щодо зволікання розслідування інциденту, який трапився 4 січня 2021 року в приміщенні Підгайцівської сільської ради.

Про це стало відомо під час сесійного засідання обласної ради.

Як йдеться в депутатському запиті, працівник Підгайцівської сільської ради - проектний менеджер сільради – Георгій Штефанеса накинувся на журналістку Людмилу Яворську. З цього приводу відбувається розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 171 Кримінального кодексу – перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

«Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області зволікають під час проведення досудового розслідування, не проводяить необхідні слідчі дії, спрямовані на розкриття злочину, оскільки, станом на сьогодні, досі не було повідомлено жодній особі про підозру», - зазначає Юрій Харченко.

Депутат просить проконтролювати розслідування справи, перевірити законність дій слідчих у межах досудового розслідування у кримінальному провадженні, забезпечити об’єктивне розслідування у даній справі, вжити належних заходів щодо дотримання працівниками ГУ Національної поліції у Волинській області процесуальних норм а також повідомити про результати розгляду депутатського звернення та прийняті рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині загинули до 50% бджіл

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити