image
 |  14 21 Жовтня 2021 | 10:45

Поліція прокоментувала інформацію щодо руйнування будинку ромів у Торчині

Учора в одному з телеграм-каналів була опублікована інформація про те, що «у будинок ромів, які побили АТОвця в Торчині, увірвалися невідомі та зруйнували його. Про це повідомляють наші підписники з Торчина».

Про це інформує поліція Волинської області.

Поліція одразу відреагувала на цей допис та звернулась до адміністраторів телеграм-каналу не поширювати чуток з ненадійних джерел, як-от, «підписники з Торчина». Телеграм-канал опублікував заперечення прес-служби поліції. Однак фейкова інформація встигла викликати ряд негативних коментарів читачів.

На місце події виїхали наряди поліції, керівництво відділення поліції №3 Луцького РУП, аби достеменно дізнатись обставини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увімкнув аварійку посеред дороги: у Луцьку задиміла маршрутка (ВІДЕО)

Опитавши сусідів та поспілкувавшись з головою громади, було встановлено, що будівля знаходиться в запущеному стані тривалий час. Останні кілька тижнів тут ніхто не проживав, однак інформації про те, що сюди приходили невідомі і руйнували його, - немає. Жодних подій тут не відбувалось. Не було схожих повідомлень і на лінію 102.

Поширюючи фейк, черговий раз хтось намагався спровокувати конфліктну ситуацію в суспільстві. Завдяки вчасному втручанню поліції і встановленню істини цьому вдалось запобігти.

Вкотре звертаємось до громадян: не поширюйте чутки та фейки, користуйтесь лише офіційними і перевіреними джерелами інформації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити