image
 |  2 27 Грудня 2018 | 14:13

Поліція розпочала кримінальні провадження щодо смерті двох волинянок

Учора, ввечері на вулиці Заводській у селищі Іваничі опель «Opel Omega» збив велосипедистку, а у Володимирі-Волинському під колеса «Mercedes Sprinter» потрапила пенсіонерка. Внаслідок ДТП обидві потерпілі загинули.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

За кермом «Opel Omega» перебував 20-річний житель Іваничівського району. Водій допустив наїзд на велосипедистку, 62-річну місцеву жительку, яка рухалася у попутному напрямку.

Від отриманих травм потерпіла померла у відділенні реанімації районної лікарні.

Цього ж дня на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському, 26-річна місцева жителька, керуючи автомобілем «Mercedes Sprinter», збила пішохода, 84-річну жительку міста. Попередньо, пенсіонерка перетинала проїжджу частину у невстановленому місці.

Внаслідок автопригоди волинянка також загинула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку: не розминулися фура та маршрутка

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого. Правоохоронці з’ясовують обставини трагедії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити