image
 |  4 10 Січня 2021 | 22:47

Поліція відкрила справу через розгром меморіалу воїнам АТО в Умані

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження меморіальної стіни воїнам Антитерористичної операції (АТО) в Умані (Черкаська область).

Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ на сторінці в соціальній мережі Facebook, передають «Українські Новини».

«Поліція Умані відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження меморіальної стіни воїнам АТО. За фактом грубого порушення громадського порядку сектором дізнання Уманського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження», - сказано в ньому.

Зазначається, що 8 січня близько дев'ятої години до Уманського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про пошкодження меморіальної стіни воїнам АТО на вулиці Небесної сотні.

Під час виїзду на місце події слідчо-оперативна група встановила факти пошкодження 3 фотографій та прожектора, який підсвічував Обеліск слави.

Як повідомляли «Українські Новини», раніше невідомі облили фарбою пам'ятник воїнам Антитерористичної операції в Шевченківському районі Києва.

Також неповнолітні дівчата танцювали біля меморіалу воїнам АТО.

У жовтні поліція затримала студента за підозрою в справлянні нужди на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день штурму біля Капітолія знайшли пікап із вибухівкою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити