image
 |  0 25 Жовтня 2020 | 19:49

Поліція Волині зареєструвала понад сорок повідомлень, пов’язаних із порушенням виборчого процесу

Станом на 18:00 поліція Волині зареєструвала понад сорок повідомлень, пов’язаних із порушенням виборчого процесу. За результатами перевірок по 28 випадках факт порушення виборчого законодавства не підтвердився. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив Юрій Крошко, начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області. 

Про це інформує поліція Волинської області.

Найбільше повідомлень зареєстровано у містах Луцьку, Ковелі, Нововолинську.

"Переважають повідомлення, які стосуються можливої незаконної агітації у день виборів, неправильного заповнення виборчої документації, відсутності інформації про кандидата на дільниці. Окрім цього, є повідомлення про підкуп виборців, пошкодження бюлетеня та голосування за межами кабінки", – повідомив Юрій Крошко.

На всі факти можливого порушення виборчого законодавства забезпечено оперативне реагування нарядів поліції. За результатами перевірок по 28 випадках факт порушення виборчого законодавства не підтвердився. У Камінь-Каширському районі за проведення агітації у день виборів на виборчій дільниці поліція скала адміністративний протокол за ст. 212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За рештою звернень перевірка триває.

 "Загалом, ситуація в області стабільна та контрольована", - наголосив Юрій Крошко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни скаржаться у поліцію щодо опитування, ініційованого президентом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити