image
 |  2 5 Червня 2020 | 00:05

Поліцейські Волині затримали «наркоділка» з готовими закладками, зброєю та грошима від продажу психотропу

У Луцьку поліцейські управління протидії наркозлочинності за процесуального керівництва прокуратури затримали «на гарячому» 40-річного наркоторговця, який збував заборонені речовини. Факт збуту було задокументовано під контролем поліції.

Про це інформують у Секторі комунікації поліції Волинської області. 

Кілька тижнів тому зловмисника вже затримували патрульні поліцейські: тоді у нього знайшли 24 згортки з наркотиками. 

У рамках відкритого кримінального провадження в затриманого провели обшуки за місцем проживання, де вилучили гроші, здобуті злочинним шляхом, травматичну зброю без належних документів, психотропні речовини PVP, а також 18 згортків, підготовлених до збуту.

Усе це вилучили і направили на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячна зарплата головної муніципалки Луцька становить 1000 доларів

Нині він затриманий у відповідності до ст. 208 КПК України. Чоловікові оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такі дії караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. 

Завтра вирішуватиметься питання про взяття «наркодилера» під варту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити