image
 |  0 18 Лютого 2020 | 22:25

Положинський розповів про причини, які спонукали його завершити творчу кар'єру

Основним фактором, який спонукав заявити про завершення творчої кар'єри, було внутрішнє відчуття з відтінком певної містики.

Про це лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський розповів у програмі "Український контекст".

Зокрема, ведучий програми Андрій Іллєнко поцікавився у ексвокаліста "Тартака" Олександра Положинського про причини рішення завершити свою кар'єру і з якою сферою вони пов'язані більше: шоубізнесом чи творчостістю.

"Я б сказав, що це особисте. Більше всього особисте. Як я казав на початку, там багато різних аспектів. Багато що накопичувалося роками. Основне - це особисте. Це моє внутрішнє відчуття. І, можливо, щось з відтінком певної містики. Я не можу це чітко сформулювати. Бо це складна система різних взаємозв'язків та впливів. Але остаточним фактором все-таки виявилося моє внутрішнє відчуття. Тут немає значення, що відбувається довкола мене. Тут найважливіше те, що відбувається всередині мене".

Нагадаємо, що український музикант Олександр Положинський 5 лютого оголосив, що більше не виступатиме з гуртом «Тартак» та проєктом «Був’є».

Читайте також: У Ковелі активісти розповсюдили постери «Обережно цигани!» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити