image
 |  162 10 Липня 2024 | 15:19

Польща закрила кордон для фур із Білорусі

Польща закрила для в'їзду з Білорусі єдиний доступний для автомобільних вантажоперевезень прикордонний пункт пропуску на польсько-білоруському кордоні.

Про це пише NV.

«Польська сторона з 3:00 10 липня не приймає вантажні транспортні засоби, що прямують із Білорусі через пункт пропуску Козловіч (Кукурики на польській стороні - ред.)», — повідомляє Інтерфакс-Україназ посиланням на Державний митний комітет республіки.

У білоруській митниці зазначили, що за минулу добу черга на в'їзд до ЄС через зазначений КПП зросла з нуля до 600 фур.

«У напрямку Білорусі через цей пункт пропуску транспортні засоби поки що прямують, але набагато повільніше, ніж зазвичай», — повідомляє відомство. Там додали, що «зі слів водіїв, які перетинають кордон, поляки посилили контроль».

Раніше польський міністр закордонних справ Радослав Сікорський заявив, що країна розглядає можливість закриття всіх пропускних пунктів на кордоні з Білоруссю.

Польща до теперішнього часу закрила всі пункти пропуску на кордоні з Білоруссю, окрім Кукуриків, через який їдуть вантажівки, і Тересполя (Брест на білоруському боці), який працює на пропуск тільки легкового транспорту і пасажирських автобусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджет Волинської області вдалося виконати за підсумками першого півріччя

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити