image
 |  2 26 Червня 2021 | 19:46

Польща завдала удару по українських заробітчанах

З 24 червня Польща запроваджує обов'язковий 10-денний карантин для осіб, які в'їжджатимуть до країни з-поза меж Шенгенської зони. Зокрема і з України.

Про це 23 червня заявив заступник глави МОЗ Польщі Вальдемар Краска під час пресконференції, передає RMF 24. У разі отримання негативного Covid-тесту, від ізоляції можуть звільнити після семи днів карантину.

"Ми відновлюємо карантин для прибулих із-за кордону. Він стане обов'язковим для приїжджих із країн, які не входять до Шенгенської зони та не належать до простору Євросоюзу", — сказав Краска.

Можливості уникнути карантину внаслідок негативного тесту на коронавірус, зробленого впродовж 48-ми годин після перетину польського кордону, тепер не буде. Перебувати в обсервації не доведеться лише людям, які повністю вакциновані проти Covid-19, а також дітям до 12 років, котрі перебувають під наглядом вакцинованих батьків.

Такі обмеження покликані уберегти поляків від нових штамів коронавірусу, зокрема небезпечної мутації Delta.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна стоматолог з Рівного, яка лупцює дітей, і далі працює

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити