image
 |  185 10 Квітня 2024 | 16:16

Польські фермери продовжують тримати в облозі три напрямки на кордоні з Україною

Польські фермери продовжують блокувати рух українських вантажівок на напрямках пунктів пропуску "Рава-Руська", "Ягодин" та "Угринів".

Про це повідомив речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко на брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ, - пише ВолиньUA.

"Продовжується блокування трьох напрямків – "Рава-Руська", "Ягодин" та "Угринів". Сукупно в чергах стоять 450 вантажівок".

Демченко зазначив, що пункт пропуску "Ягодин" є найбільшим інфраструктурним напрямком на кордоні з Польщею для пропуску саме вантажних транспортних засобів. Зокрема, за добу він може пропускати 1200-1400 вантажівок. Натомість в бік України за минулу добу проїхало лише 70 вантажних транспортних засобів.

Речник зауважив, що є черги і на раніше розблокованих напрямках. Особливо це відчувається у напрямку пунктів пропуску "Краківець" та "Шегині".

Демченко підкреслив, що польські фермери не блокують рух для інших категорій транспорту та вантажів з гуманітарною допомогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лютий треш: Суд ЄС скасував санкції проти російських олігархів Фрідмана й Авена

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити