image
 |  0 15 Січня 2018 | 12:04

Польський консул у Луцьку Кшиштоф Савіцкі потрапив у скандал

Через неодноразові шумні нічні гуляння, влаштовані польським консулом у Луцьку Кшиштофом Савіцкі, лучани були змушені викликати поліцію.
Через повне ігнорування поляком правил дотримання тиші в нічний час мешканці кількох поверхів будинку, в тому числі і маленькі діти, були змушені кілька ночей підряд не спати.
При цьому на прохання сусідів вимкнути музику поляк не реагував.
"Поки польський консул пан Кшиштоф Савіцкі гуляє на всю котушку поверхом вище, я і сусіди викликаємо поліцію ... Третю добу до 4 ранку на весь під'їзд крутить Моцарта і Бктховена. Сьогодні, правда йому більше Продіджи подобається ... ось і все ставлення поляків до українців - пішла геть спати звідси! У квартирі гуде близько 10ти чоловік, чотири поверхи нижче не сплять, поліція не в силах щось зробити - морда особи у пана Кшиштофа недоторканною! Рубильник в щитку рятує періодично від гуркоту музики ... слідом за цим дебела польська рожа по шофе погрожує, що з нами тут зараз розберуться! Ось так у нас дипломат з питань культурного співробітництва гуляє з дамочками у вишиванках))) ось такий він Щедрий Вечір))", - написала лучанка Алиса Бункер у Фейсбуку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити