image
 |  4 12 Липня 2018 | 06:27

Польський Консул у Луцьку не захотів почути правди про «Волинь-43»

Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Вєслав Мазур не ризикнув відвідати круглий стіл «Волинь-43» – складова антиукраїнської пропаганди Польщі», організований ВОГО «Волинський край» у місті Луцьку 11 липня 2018 року.
Про це в коментарі «ВолиньUA» повідомив голова організації Олександр Самосик.
«Після офіційного запрошення на круглий стіл представники Консульства декілька разів до мене телефонували, просили уточнити список запрошених, виступаючих, програму нашого заходу... Я постарався максимально посприяти їм у тому, аби Консул був поінформований про наш захід. Однак, на жаль, жодного представника Консульства Республіки Польща в Луцьку на заході не виявилося. Мабуть, Вєслав Мазур не захотів почути правди про «Волинь-43». Або ж просто побоявся відвідати захід, на якому гострих запитань до нього точно не бракувало би», - припускає Олександр Самосик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На круглий стіл «Волинь-43» у Луцьку запросили польського Консула Вєслава Мазура

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники круглого столу «Волинь-43» ухвалили резолюцію з вимогами до української влади дієвіше відстоювати національні інтереси

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити