image
 |  4 5 Грудня 2018 | 13:32

Польського кредиту на ремонт вулиці у Володимирі – немає

Вулицю Устилузьку у Володимирі-Волинському, яку мали ремонтувати за кошти польського кредиту, не відремонтують, бо грошей немає. 

Про це на брифінгу зі ЗМІ повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Так, відповідаючи на запитання, чи відремонтують у 2019 році вулицю Устилузьку, Матвійчук зазначив:

- У місті є три об’єкти, ремонт яких великобюджетний, а самі вони перебувають на балансі Служби автомобільних доріг. Устилузька вулиця, яка є міжнародною дорогою національного значення, мала ремонтуватись за кошти так званого польського кредиту. На сьогодні позитивного рішення по цьому питанню нема. Тому капремонт вулиці Устилузької поданий в пропозиції до бюджету Укравтодору на 2019 рік. Такою ж є дорога на переїзді. А от вулиця Зимнівська – це так звана “тешка”, дорога, яка має територіальне значення. І нині ведуться розмови щодо передачі її в міську комунальну власність. Про будівництво об’їзної Шистівської дороги мова взагалі поки не йде, оскільки не відремонтований наявний дорожній фонд. Хоч це питання активно піднімав і намагався вирішити нардеп Ігор Гузь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі-Волинському будують третю карту сміттєзвалища

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити