image
 |  4 24 Лютого 2018 | 08:46

Польському працедавцеві постраждалої від інсульту українки висунули перші звинувачення

Після того, як його працівниця стала погано себе почувати, Єнджей Ц. відвіз її на зупинку аби інсценізувати випадкове виявлення хворої.
Про це 24 лютого 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Власникові фірми зі Сьроди Великопольської, в якій працювала громадянка України, що на початку січня мала інсульт, висунуто звинувачення у нелегальному працевлаштуванні іноземців. Після того, як його працівниця стала погано себе почувати, Єнджей Ц. відвіз її на зупинку аби інсценізувати випадкове виявлення хворої.
У п’ятницю працівники поліції допитали чоловіка і висунули йому звинувачення нелегального працевлаштування жінки та її сестри. Як повідомив речник великопольської поліції Анджей Боров’як, звинувачення стосується насамперед неповідомлення про цей факт до Закладу суспільного страхування. Після допиту чоловіка було відпущено додому. Речник додав, що поліція веде розслідування цієї справи.
В свою чергу Яцек Стшижевський з Окружної інспекції праці у Познані повідомив, що у фірмі Єнджея Ц. інспектори праці проводять ретельну перевірку. Її результати мають бути відомі наприкінці березня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити