image
 |  0 12 Січня 2018 | 13:04

Поляк отримав 10 років за ґвалтування жінок, у тому числі українки

Два зґвалтування сталися тоді, коли Адам С. був звільнений з-під арешту під час процесу, у якому його звинувачували за інші зґвалтування.
Про це 12 січня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Районний суд в Ґданську засудив 54-літнього Адама С. на 10 років позбавлення волі. Його звинуватили у зґвалтуванні чотирьох жінок, в тому й громадянки України. Чоловік пропонував покривдженим зробити фотосесію, а потім сексуально використовував їх.
Обгрунтування вироку як і увесь процес були таємними.
Вирок не набагато різниться від того, чого домагалася прокуратура, адже ми сподівалися на 12 років позбавлення волі, - сказав журналістам прокурор Ярослав Дикас.

Жертвами Адама С. були молоді, понад двадцятирічні жінки.
Діяв звинувачений майже завжди однаково. Говорив дівчатам, що він фотограф і таким чином викликав у них довіру. Він схиляв жінок до фотосесій, які закінчувалися злочинами, - пояснив прокурор.

Три зґвалтування мали місце 2015 року, а одне 2011, усе це діялося в різних місцевостях Поморського воєводства, зокрема на пляжі у Ґданську-Бжезні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити