image
 |  182 12 Липня 2024 | 20:49

Помер хлопчик, який перебував у відділі діалізу під час атаки на "Охматдит"

У Києві помер 7-річний Єгор Завадецький з міста Голинь, який на момент ракетного удару РФ по "Охматдиту" перебував у відділенні діалізу. Дитина перебувала у комі 12 днів, повідомляють "Вікна" з посиланням на маму хлопчика.

Про це пише УНІАН, інформує  "ВолиньUA".

"Наш синочок помер. Єгорчик заснув назавжди. 7 років", - написала його мама у своїх соцмережах.

Вона розповіла, що хлопчик внаслідок падіння з велосипеда отримав серйозну травму печінки, набряк головного мозку та очей. За своє життя він боровся з 20 червня. В "Охматдиті" переніс декілька важких операцій і 12 днів перебував у комі.

"Коли Єгор впав з велосипеда, то основний удар був у печінку, саме на її з’єднання. У Києві нам сказали, що одну з половин потрібно видаляти. Майже дев’ять годин тривала операція, після якої син був дві доби при свідомості, говорив та реагував. Але в залишку, що зберігся, утворився тромб. І знову операція, яка тривала 3,5 години. Після цього у нього на двадцять хвилин зупинилося серце і знадобилося переливання крові", - поділилася мати

У момент російського удару по лікарні Єгор перебув у відділенні діалізу. Одразу після атаки хлопчика та його маму перевезли у київський кардіоцентр. Там він і помер вранці 12 липня.

Зазначається, що 7-річний Єгор закінчив 1 клас і разом зі своєю родиною жив у Голині в Івано-Франківській області, куди вони переїхали з Херсона. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстока війна обірвала життя лучанина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити