image
 |  4 17 Жовтня 2023 | 12:21

Помер український шоумен Сергій Сивохо

Український шоумен, учасник КВК Сергій Сивохо помер у 54 роки.

Про це повідомила його близька подруга Світлана Бердецька у Facebook.

За її словами, артиста не стало у вівторок, 17 жовтня, близько шостої ранку. Першими про смерть Сергія повідомили російські пропагандисти. Писали, нібито він помер в окупованому Донецьку. Згодом пресслужба артиста підтвердила смерть Сивохо виданню Obozrevatel.

Останніми роками Сивохо дуже хворів. У 2021 році він екстремально схуд, скинувши 50 кг зайвої ваги. Тоді він зізнався журналістам програми "Зірковий шлях", що проблеми з вагою у нього були через лікування дитячої недуги - бронхіту з астматичним компонентом.

"Для лікування тоді використовувалися різні засоби, в тому числі і гормони", - сказав він.

У 2017 році у Сивохо виявили виразку. Він став втрачати сили, було важко вставати. До того моменту він вже важив 195 кг. Мала рухливість призвела до накопичення рідини в легенях. Лікарям довелося навіть вводити його в штучну кому, а в лікарні у нього оніміла стопа.

Сивохо був творчим директором українських телерадіокомпаній і креативним продюсером "Кварталу 95", "Велика різниця по-українськи". В 2013 році був капітаном команди телеканалу "Інтер" в проекті "Що? Де? Коли?" та ведучим програми "Вирваний з натовпу" на тому ж каналі.

У 2015-2017 та 2019 роках був членом журі проекту "Ліга сміху".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити