image
 |  2 23 Жовтня 2021 | 21:10

Померла 4-річна дівчинка, на яку впало дерево в дитсадку

У реанімаційному відділенні Кременчуцької міської лікарні померла 4-річна дитина, яку травмувало дерево в дитсадку.

Про це УНІАН повідомила прес-секретар Кременчуцького райуправління ГУНП в Полтавській області Анна Васенко.

 Медики намагалися врятувати життя дитини, залучивши фахівців з Полтави, але безуспішно.

"4-річна дівчинка, яка була госпіталізована до реанімації дитячої лікарні, померла", - розповіла вона.

За інформацією Васенко, дівчинка перебувала в комі. Медики намагалися врятувати життя дитини, залучивши фахівців з Полтави, а також планували в разі необхідності за допомогою санавіації транспортувати її до лікарні обласного центру.

Вона додала, що загалом під час падіння дерева на подвір’ї дитсадка прогулювалися 18 дітей. Травми отримали вихователька і двоє малолітніх дітей – 5-річний хлопчик та 4-річна дівчинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині дівчинка власноруч написала в поліцію заяву на батьків

За фактом травмування дітей відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, 21 жовтня у дитсадку №19 міста Кременчук Полтавської області внаслідок падіння дерева через сильний вітер травмовано двох дітей та виховательку.

П’ятирічний хлопчик отримав перелом стегна, а чотирирічна дівчинка була госпіталізована в комі до реанімаційного відділення дитячої лікарні Кременчука. Постраждалу виховательку теж доставили до лікарні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити