image
 |  25 25 Листопада 2021 | 15:16

Помічник нардепа з Волині Валерія Стернійчука ріже ліс та погрожує журналістам (ВІДЕО)

Помічник нардепа з Волині від фракції "Слуга народу" Валерія Стернійчука Іван Сухацький ріже ліс та погрожує журналістам.

Про це йде мова у журналістському розслідуванні програми "Розвідка.LIVE" на тему "Хто кришує незаконну вирубку лісів на Волині".

Журналісти програми завітали у село Стобихівку Камінь-Каширського району. Їм довелося їхати туди у супроводі державної охорони, оскільки приватні охоронні фірми навідріз відмовилися супроводжувати знімальну групу.

Село Стобихівка відоме тим, що є одним з центрів незаконної вирубки лісу в області. У ньому працює пилорама помічника народного депутата від "Слуг народу" Валерія Стернійчука - Івана Сухацького.

Коли журналісти під'їхали до пилорами Івана Сухацького, за деякий час з'явилася група невідомих осіб, які почали погрожувати та лаятися у бік представників ЗМІ і повалили на землю місцевого активіста - захисника лісу. Згодом на місце прибув на позашляховику Тойота Лендкрузер сам господар пилорами Іван Сухацький. Його поведінка нічим не відрізнялася від решти чоловіків. Він почав лаятися і погрожувати журналістам, а потім поїхав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто кришує незаконну вирубку лісів на Волині, - журналістське розслідування

Медійники викликали на місце події правоохоронців та повідомили про слідчо-оперативній групі про перешкоджання журналістській діяльності. Але поліція взяла заяву неохоче. А через деякий час журналістам повідомили, що ніяких перешкоджань їх роботі виявлено не було.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити