image
 |  95 19 Листопада 2023 | 09:25

Понад 2 тисячі українських безпілотників передадуть на фронт

Українські безпілотники передали силам логістики, які розподілять їх на передову. Безпілотники допомагатимуть знищувати ворожі позиції та техніку.

Силам логістики передано понад 2 тис. українських безпілотників від держави. Вони будуть розподілені на найгарячіші ділянки фронту. Про це розповів віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

Передали силам логістики 2 000+ українських безпілотників від держави. Генштаб розподілить та передасть дрони військовим на найгарячіші ділянки фронту. До партії увійшли "пташки" виключно українського виробництва. Серед них — коптери та БпЛА літакового типу: розвідувальні, камікадзе, багаторазові бомбери. Дрони допоможуть уражати ворожі позиції та техніку. Усі БпЛА закупили в межах державної програми, - написав Федоров.

Він зазначив, що системно передають безпілотники Силам оборони, адже саме "пташки" завдають колосальних втрат ворогу.

"Лише минулого тижня безпілотниками уражено 39 танків, 57 гармат, 34 броньовані машини та 307 опорних пунктів. Це мінус мільйони доларів у росіян", - повідомив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два поранення і мрія про перемогу головного сержанта волинської бригади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити