image
 |  245 1 Вересня 2024 | 18:08

Понад 50 сімей військових з Нововолинська взяли участь в оздоровчій поїздці до Трускавця

Нещодавно відбулася третя одноденна екскурсійна поїздка до Трускавця, у якій взяли участь 56 осіб, серед яких 36 дітей та 20 дорослих. Учасниками поїздки були діти учасників російсько-української війни та члени сімей загиблих військовослужбовців.

Про це інформує Ветеран Хаб / Нововолинськ.

Поїздка була насиченою та включала відвідування улюбленого місця дітей – дельфінарію «Оскар» та тераріуму «EkZoterra». Також учасники взяли участь у майстер-класі в артстудії керамічного мистецтва «Коло глини», де вони мали можливість виготовити глиняний посуд. Після висушування готові вироби будуть відправлені до Нововолинська, де їх спільно розмальовуватимуть.

Також група відвідала Крехівський монастир святого Миколая, де вони вмивалися у святому джерелі та молилися у храмі. Для дітей був організований практикум із психологом, під час якого вони мали можливість намалювати свої емоції та враження.

Поїздку супроводжувала директорка Нововолинської ЦБС Аліна Регешук, медик та психолог. Захід був організований у рамках проєкту «Соціально-психологічна підтримка та реінтеграція ветеранів та членів їх сімей», який реалізується у Нововолинській громаді за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" у партнерстві з Нововолинською міською радою та ГО «Незламні нововолинці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Декомунізували піонерів": у місті на Волині нарешті прибрали пам'ятник

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити