image
 |  0 13 Вересня 2021 | 22:47

Понад 50% українців не підтримують обов’язкову COVID-вакцинацію (ОПИТУВАННЯ)

Понад 50% українців не підтримують рішення про запровадження обов’язкової вакцинації для всього повнолітнього населення держави.

Як повідомляє «Укрінформ», про це свідчать результати дослідження, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з Центром політичної соціології упродовж 14–24 серпня 2021 року.

Так, 51,6% опитаних виступають проти запровадження обов’язкової вакцинації для всього повнолітнього населення і лише 23,4% підтримують таку ідею.

Водночас 50,2% українців підтримують рішення про запровадження обов’язкової вакцинації для всіх медичних працівників (28,9% - не підтримують); 42,1% - для працівників освіти (34% - не підтримують); 39,6 — для військовослужбовців та правоохоронців (33,7% - не підтримують).

Загальна кількість опитаних - 2001 респондент по всій території України (за винятком окупованих територій). Вибірка репрезентативна за такими показниками, як стать, вік, тип поселення та область проживання. Похибка вибірки не перевищує 2,2%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За недільний день на Волині – 79 випадків коронавірусу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити