image
 |  5 9 Жовтня 2018 | 16:48

Понад 700 осіб і 163 одиниці техніки залучили до рятувальних робіт після вибуху боєприпасів


Станом на 16:00, з метою проведення першочергових рятувальних та інших невідкладних робіт в районі надзвичайної ситуації у найкоротший термін було зосереджено сили і засоби загальною чисельністю 764 особи та 163 од. техніки, у тому числі від: #ДСНС – 212 осіб та 62 од. техніки.
Про це пише ДСНС України.
На випадок ускладнення оперативної обстановки створено резерв ДСНС чисельністю 109 чол. та 23 од. пожежної техніки, приведено в готовність два пожежних літаки, медичні літак і вертоліт.

Підрозділами ДСНС ліквідовано 5 пожеж за межами арсеналу, що виникли внаслідок влучання боєприпасів, у м. Ічня, у с. Августівка.
На даний час на території військового складу спостерігаються вибухи різної інтенсивності.
В резерві знаходяться 7 пожежних потягів на залізничних станціях Прилуки, Конотоп, Ніжин, Київ-пасажирський, Дарниця, Полтава та Кагамлицька.
Після зменшення інтенсивності вибухів сили і засоби ДСНС розпочнуть виконання заходів з ліквідації надзвичайної ситуації.
На місці події працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.
На даний час інформації щодо загиблих та постраждалого населення внаслідок надзвичайної ситуації на території військового складу не надходило.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили про кількість потерпілих внаслідок вибухів на Чернігівщині
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити