image
 |  16 8 Вересня 2020 | 15:42

Понад півтисячі гектарів землі отримали волинські учасники АТО/ООС від початку року

Від початку року волинські учасники АТО/ООС отримали у власність 364 земельних наділів загальною площею 553,4 га.

Про це інформує Головне управління Держгеокадастру у Волинській області.

Найпопулярнішою категорію залишаються ділянки для ведення особистого селянського господарства. Таких надано 293 (546,6 га). Ще 56 - для ведення садівництва (5,9 га), і 15 – для індивідуального дачного будівництва (0,85 га).  

Упродовж восьми місяців до Головного управління Держгеокадастру в області від учасників АТО/ООС надійшло 876 звернень щодо отримання земельної ділянки. Після розгляду заяв надано 432 дозволи на розробку документації із землеустрою на площу 614,2 га: для особистого селянського господарства – 314 наказів (600,9 га), для ведення садівництва – 118 дозволів (13,2 га).

Аби бажаючі отримати ділянку мали повне уявлення про алгоритм процедури та необхідні для цього документи, на веб-порталі Держгеокадастру є розділ для учасників АТО/ООС, у якому зібрано усю необхідну інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як змінилася дорога неподалік Луцька (ФОТО)

На сайті Головного управління Держгеокадастру у Волинській області є у відкритому доступі є альбоми-атласи зарезервованих наділів для волинських військових, що воюють на Сході України. Ця інформація оновлюється щомісяця.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити