image
 |  4 21 Червня 2022 | 17:43

Понад сто роботодавців з Волині отримали компенсацію за працевлаштування переселенців

З початку повномасштабної російської агресії 113 роботодавців з Волині отримали компенсацію за працевлаштування переселенців.

Про це інформують у Волинському обласному центрі зайнятості.

З початку активної фази війни чимало людей були змушені покинути свої домівки через бойові дії. Вони залишилися не лише без даху над головою, а й без роботи, а відповідно й можливості себе забезпечити.

Тож, аби стимулювати бізнес брати на роботу внутрішньо переміщених осіб, діє урядова програма підтримки. Підприємцю виплачують по 6 500 гривень протягом двох місяців за кожного працевлаштованого переселенця.

Чимало волинських роботодавців вже скористалися цією можливістю. Рішення прийнято по 113 працедавцям на 171 працівників.

Якщо з говорити про сфери у яких знаходять роботу переселенці, то вони доволі різні. Зокрема: оптова та роздрібна торгівля, переробна промисловість, охорона здоров’я та надання соціальної допомоги, транспорт та складське господарство, тимчасове розміщування й організація харчування, сільське, лісове та рибне господарство, діяльність у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування, постачання електроенергії, газу, пари та кондиціонованого повітря.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити