image
 |  4 24 Лютого 2021 | 21:00

Поpанений захисник під Чермаликом затpимав окупанта-найманця (ФОТО)

У середу, 24 лютого, на позицію Збройних сил України біля селища Чермалик Донецької області проник найманець російських окупаційних військ і поранив українського воїна.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL» з посиланням на сторінку у Facebook журналіста Юрія Бутусова.

«Сьогодні о 13:55 прямо на позиціях опорного пункту ЗСУ біля селища Чермалик український військовослужбовець виявив озброєного штик-ножем військовослужбовця російських окупаційних військ на Донбасі. Найманець кинувся на нашого солдата і зумів порізати йому щоку ножем. У відповідь солдат здійснив постріл, куля влучила в тулуб», – написав журналіст.

Бутусов додав, що найманця госпіталізували, а загрози життю українського воїна немає.

Наразі з'ясовують обставини появи ворога на позиціях ЗСУ і те, як він зумів подолати мінні поля.

Пізніше було опубліковано фото пораненого воїна, який знешкодив терориста.

В оперативному командуванні «Схід» підкреслили, що за мужність і професіоналізм його висунуть до державної нагороди.

«Командування оперативного командування «Схід» та окремої механізованої бригади висловлює глибоку вдячність батькам захисника України за виховання сміливого чоловіка та справжнього воїна, який сьогодні на передових позиціях у районі проведення операції Об’єднаних сил знешкодив і затримав представника російсько-окупаційних військ. – Ворог намагався проникнути на спостережний пост, але тепер буде відповідати за злочини перед Україною та її народом. Солдата Германа Г. за особисту мужність і професіоналізм буде представлено до державної нагороди».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ви презентуєте ЗСУ, а не Росію!» У Дніпрі школяр став на захист української мови

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити