image
 |  2 5 Червня 2020 | 22:24

Попрактикували три дні: на Волині призупинили заняття для студентів (ВІДЕО)

Після нетривалого відновлення практичних занять у закладах профтехосвіти Волині їх доведеться призупинити, розповів кореспондентам Суспільного заступник начальника обласного управління освіти Олександр Ткачук.

Нагадаємо, 29 травня карантин на Волині послабили, але учора регіональна комісія з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій ці послаблення скасувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині знову посилили карантин

"Відміна послаблень стосується у тому числі і навчання у закладах освіти, зараз ми чекаємо протокол і будемо зупиняти офіційно", - каже заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Олександр Ткачук.

Напередодні кореспонденти Суспільного побували на практичних заняттях майбутніх перукарів, швачок та візажистів Волинського центру профтехосвіти.

Зі слів майстрині виробничого навчання центру профтехосвіти Тетяни Новосад виходу з карантину чекали не лише студенти, а й замовники.

"Мали замовлення для села Княгининок, художнього колективу", - каже майстриня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Величезні черги: у Волинській ОДА кажуть, що не справляються з результатами тестування на COVID-19

Нагадаємо, дистанційно учні навчаються із 12 березня. На практичні заняття, каже директорка Луцького центру професійно-технічної освіти, скликали 80 учнів, які цього року завершують навчання.

Зі слів Олександра Ткачука, через карантин нині під питанням завершення навчального року для випускників закладів профтехосвіти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити