image
 |  2 13 Квітня 2020 | 15:54

Попри карантин, на Волині активно працюють пилорами, які «кришує» місцева влада?

Під час карантину на Волині продовжують роботу пилорами та лісозаготівельні організації. На окремі з них під покровом ночі привозять деревину, вочевидь, із Закарпаття. Місцеві кажуть, що працює виробництво під «протекцією» силовиків чи місцевої влади.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці, які зняли колону тягачів з деревиною на відео.

За їхніми словами, пилорама в селі Заріччя Ковельського району діє напівлегально. Кажуть, що неодноразово звертались в поліцію з проханням перевірити законність її роботи, проте реакції так і не було. Місцеві подейкують, що «кришує» діяльність підприємства хтось з високопоставлених силовиків, або ж місцева влада.

В той час, коли в навчальних закладах зупиняється навчальний процес, припиняють роботу магазини і виробництва, на вищезгаданій пилорамі, зі слів місцевих, щодня працює більше 20 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергова схема: на Волині під покровом карантину продовжують безкарно красти ліс (ВІДЕО)

Під час карантину підприємство не лише не зупинилось, але й, схоже, нарощує оберти. Очевидці зняли на відео, як декілька вантажівок із закарпатськими номерами заїжджають на територію підприємства і везуть необроблену деревину.

Натомість з підприємства виїжджають фури з готовою продукцією, яку готують на експорт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити