image
 |  0 3 Квітня 2020 | 11:28

Попри карантин, зі Старого ринку з'їжджають контейнери (ФОТО)

З метою забезпечення виконання рішення Луцької міської ради від 29.01.2020 №69/1 щодо звільнення земельної ділянки на ринку «Центральний» на вул. Глушець від незаконно розміщених на ній тимчасових споруд та конструкцій, міською радою в лютому цього року було прийнято рішення піти на зустріч підприємцям та надати допомогу у вивезенні контейнерів з ринку усім хто виявить бажання переїхати добровільно.

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Це означає, що для того аби вивезти свій контейнер з території ринку, власнику було достатньо написати відповідну заяву у ЦНАПі та узгодити дату і час перевезення з працівниками департаменту муніципальної варти. Усі фінансові затрати на себе взяла міська рада.

Слід зазначити, що спочатку значна частина тих підприємців, які не бажали добровільно переїжджати чинили тиск на своїх колег, та навіть не допускали їх до своїх торгових точок.

Разом з тим, з 1 по 20 березня 2020 року відповідно до заяв підприємців, департаментом муніципальної варти з вул. Глушець було демонтовано 17 металевих контейнерів, більшість з яких переїхали на ринок «Новий».

Значну частинк об’єктів було демонтовано підприємцями своїми силами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани спільно вpятували життя собаці

Департамент муніципальної варти звертається до тих власників металевих контейнерів, які ще мають бажання скористатись пільгами та перевезти свій контейнер з ринку на вул. Глушець, звертатись з відповідними заявами до Центру надання адміністративних послуг у м. Луцьку.

Телефон для довідок: 722861, 0670000679.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити