image
 |  5 31 Серпня 2018 | 16:14

Популярна соціальна мережа запускає два нові сервіси

Вчора, 30 серпня, соціальна мережа Facebook відкрила власну відеоплатформу всьому світу. Watch вже рік функціонує у США і, за останніми даними, близько 50 мільйонів американців дивляться хоча б одну хвилину відео із Watch щомісяця.



Про це повідомляється в офіційному блозі Facebook.
Проте, згідно із дослідженням The Diffusion Group, половина американських користувачів Facebook ніколи не чула про платформу, ще чверть чула, проте ніколи нічого там не дивилася. Близько 21% користувачів переглядає Facebook Watch щомісяця, 14% – кожного тижня, і лише 6% користувачі соцмережі використовують новий сервіс щодня.
Незважаючи на світові амбіції Facebook як стрімінгової платформи з професійним відео, чи вийде у неї досягти бажаного – велике питання.
Facebook запустила платформу Creator Studio
Facebook запустила платформу Creator Studio
Одночасно з Facebook Watch компанія також відкрила Creator Studio для всіх видавців та контент-мейкерів по всьому світу. Creator Studio – це аналог однойменного інструменту від YouTube, який дозволить створювати відеоматеріали, аналізувати їх ефективність і взаємодіяти з аудиторією на всіх майданчиках екосистеми Facebook.

Creator Studio з'явились нові функції
А щоб ще більше привабити видавців, Facebook додав нові фішки для монетизації авторських відео. Творці контенту тепер зможуть додавати в ролики рекламні вставки – інструмент називається Ad Breaks. Поки функція доступна проектам з США, Ірландії, Великобританії, Австралії та Нової Зеландії. Ще 22 країни отримають доступ у вересні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Нафтогаз» підвищив ціну газу для промисловості на 21%

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити