image
 |  4 17 Грудня 2020 | 20:34

Порив газопроводу у Володимирі-Волинському ліквідували, котельні відновили роботу (ВІДЕО)

Порив газопроводу в центрі Володимира-Волинського ліквідували. Про це розповів суспільному заступник міського голови Ярослав Матвійчук. Через аварію 17 грудня припинили газопостачання п'ять котелень, які обслуговують майже половину міста.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Витік газу на вулиці Сагайдачного, 113 у місті виявив майстер місцевого відділення «Волиньгазу» Віктор Кавюк. Чоловік розповідає: напередодні разом із фахівцями проводили пошукові роботи та натрапили на місце, де були втрати газу. Із його слів, місце було небезпечним для людей, які проходили поруч.

У Володимирі-Волинському — 18 тисяч споживачів природного газу, говорить керівник місцевого відділення АТ "Волиньгаз". Ремонтні роботи тривали чотири години. Каже: повідомили про аварію на газопроводі міську владу.

Зі слів заступника міського голови Ярослава Матвійчука, майже на півтори години зупинили роботу п'яти котелень.

Станом на 18 годину порив газопроводу ліквідували, розповів Ярослав Матвійчук. Каже: опалення у багатоквартирних будинках і бюджетних установах міста уже відновили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині через аварію мешканці залишилися без тепла

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити