image
 |  2 23 Червня 2018 | 14:16

Порошенко відкрив дорожній знак: реакція соцмереж

Президент України Петро Порошенко урочисто відкрив дорожній знак на трасі між Дніпром та Запоріжжям.
Про це 23 червня 2018 року повідомляє сайт «Інформатор».
[embed]https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/1304825219651867/[/embed]
На відео, опублікованому Порошенком у Facebook, він під урочисті оплески відкриває знак на відремонтованій трасі та позує під телекамерами.
“Оглядаю першу відремонтовану ділянку дороги Н-08 – 23,74 км, які сполучають Запоріжжя та Дніпро. Приємно, що ми вводимо її в експлуатацію раніше запланованого терміну”, – йдеться у дописі під відео.


У соцмережах відреагували на цю виставу за участю президента.
Ганьба! Прирівняли ремонт дороги до світового досягнення… Для цивілізованого суспільства це норма і ніяк не рівень президента. Всі разом візьмемо калькулятор та порахуємо, скільки наших з вами грошей, які ми сплатили до бюджету, витратили на цю “виставу”. Адже для цього “театру абсурду” було залучено десятки чиновників, які замість того, щоб виконувати свої обов’язки, дружньо плескали, десятки охоронців, мінімум сотня працівників поліції та СБУ. Цікаво, а оркестр теж замовляли? – написав Алекс Сура у спільноті Совість та Честь України у Facebook.


У коментарях зазначили, що дорога має протяжність 90км, з яких відремонтували лише 23. Користувачі соцмережі нагадали, що ремонтом дороги займається Туреччина.

Олександр Гришун написав, що заради відкриття ділянки дороги перекрили пів міста.

Також у коментарях наголосили, що у жодній країні світу президент не їздить відкривати дорогу.


Зазначимо, останнім часом президент України піариться на відкритті шкіл, дитячих садків і фельдшерських пунктів. Тому відкриття ним дорожнього знаку стало новим приводом для жартів – такі вистави назвали “дорогими відкривашками”.


Петра Порошенка потрібно нагородити орденом та дати медаль за відвагу, – іронізують українці.



Також користувачі соцмережі вважають, що в гонитві за рейтингами президенту залишилося тільки відкривати туалети.
 
Микола Штука зауважив, що відкриттям дорожного знаку президент відволікає увагу українців від нагайних проблем.

Нагадаємо, за даними джерела видання ІНФОРМАТОР, Порошенко хоче стати прем’єр-міністром після дострокових парламентських виборів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити