image
 |  2 26 Березня 2019 | 11:29

Порошенко воює проти України успішніше, ніж проти Росії, – оглядач

Петро Порошенко від самого початку своєї каденції примудряється воювати і з Росією, і з українським народом. І це лише одна з причин, чому на президентських виборах не можна голосувати за Порошенка.

Про це пише політичний оглядач Ян Борецький у статті для InfA.

Як зауважує автор, Порошенко навряд чи здолає Росію, а ось перемогти український народ він цілком здатний, адже вже зараз із країни тікають професіонали, бізнесмени і просто люди «з руками».

Причина такої війни і проти РФ, і проти України, проста: насправді він не є Президентом України. Порошенко є президентом панівного класу нашої держави, і поставлений захищати інтереси саме їхні інтереси. Саме тому війна з Росією є такою дивною – бо гібридною її робить не Путін, а українська владна верхівка.

Відповідно, в разі другої перемоги на виборах Порошенко продовжить воювати проти власного народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для перемоги України потрібна влада, яка єдина з нацією, - Кошулинський

«Наш панівний клас на чолі з Порошенком страшенно прагне помиритися з Путіним, навіть ціною втрати частини територій і суверенітету. Адже у нашого олігархату і російського цінності – спільні, інтереси – спільні, бачення майбутнього – спільне, механізми збагачення – аналогічні, а головне – історія створення номенклатурно-кримінального олігархату у нас спільна, совкова», – резюмував Борецький.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити